Totalrenovering lägenhet invändigt Nacka

MyraMax bygg AB – Totalrenovering lägenhet invändigt Nacka

MyraMax bygg AB

Du önskar – vi förverkligar! Vi erbjuder bland annat totalrenovering invändigt av lägenhet i Nacka. MyraMax bygg AB är ett växande byggföretag med många kompetenser och medarbetare med flera års erfarenhet inom nybyggnation och renovering av främst inomhusmiljöer i villor och lägenheter. En del av våra tjänster är totalrenovering. Klicka här för att skicka oss ett mejl, om du önskar komma i kontakt med oss, skriv gärna lite om dina idéer och önskemål!

Om oss

Vårt organisationsnummer är 559308-3398. För oss är det viktigt med kvalitet framför kvantitet, hållbara och väl genomförda arbeten som våra kunder ska kunna känna glädje över i många år framöver är A och O.

Vi erbjuder alla en gratis offert och ett helt förutsättningslöst möte där vi tillsammans går igenom det som kunden vill få hjälp med.

Totalrenovering lägenhet invändigt villa Nacka

Samarbeten

Vi har samarbeten med försäkringsbolag, ofta när det gäller skador i badrum. Dessutom med etablerade och kompetenta vvs- och elmontörer.

Var jobbar vi?

MyraMax bygg AB är ett företag som erbjuder ett brett och varierat utbud av tjänster i Nacka med omnejd.

Totalrenovering lägenhet invändigt villa Nacka
Totalrenovering lägenhet invändigt Nacka

Vad vi erbjuder för tjänster

Här finns det hantverkare med många olika kompetenser och med flera års erfarenhet. Tack vare det kan vi erbjuda hjälp med det allra mesta som är byggrelaterat. Vid behov samarbetar vi med andra yrkeskategorier, så du behöver inte vända dig till flera olika företag då vi tar hand om hela entreprenaden från start till slut!

Bygg och renovering

Vi erbjuder det allra mesta när det kommer till bygg och renovering. Du kan vända dig till oss för att få hjälp med följande:

  • köksrenovering
  • måleriarbeten
  • tapetsering
  • totalrenovering
  • snickeriarbeten
  • installeringar
  • monteringar.

Våtrum

Vi har behörighetsbevis för utförandet av arbeten enligt BBV, Byggkeramiksrådets branschregler för våtrum. Du kan därmed lita på att få ett väl genomfört arbete oavsett om det handlar om att renovera ett helt badrum eller om du vill få hjälp med plattsättning av kakel och klinkers.

Ovanstående tjänster är några exempel på vad vi erbjuder. Om du önskar att få hjälp med någonting som inte finns i listan ska du höra av dig till oss ändå!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

MyraMax bygg AB

Domarebacken 36, 145 57 Norsborg

Tanja Conradsson: 0762 100 421
Vladimir Conradsson: 0765 678 743

info@myramaxbygg.se

Totalrenovering lägenhet invändigt Nacka

Välkommen till MyraMax bygg AB. Ett ypperligt val för alla i Nacka som behöver hjälp med totalrenovering. Vi är ett företag för både privatpersoner och företagare och vi tar oss an både stora och små bygg- och renoveringsuppdrag.

Totalrenovering lägenhet invändigt Nacka